Rondreis Nieuw-Zeeland

Rondreis Nieuw-Zeeland

placeholder T ijdens het rond reizen in nieuw-zeeland bezoek je onder anderen Auckland, Rotorua, Abel Tasma Nationaal park, Fox Glacier, Queenstown en Christchurch. De landschappen van Nieuw-Zeeland zijn ongelooflijk divers: lieflijke, tropisch aandoende baaien, spuitende geisers, kleurrijke vulkanen, gletsjers, besneeuwde bergen en immense fjorden, Nieuw-Zeeland is eigenlijk de wereld in het klein!

Noordereiland

Op het Noordereiland is het iets warmer dan op het Zuidereiland en het landschap is iets platter, rustiger en lieflijker. Op het Noordereiland treft u naast Auckland de grootste stad van Nieuw-Zeeland met uitstrekte landschappen met mooie witte stranden, grasgroene weiden en ongerepte regenwouden. In veel plaatsjes is nog altijd de Maori-cultuur nadrukkelijk aanwezig en kunt u deze oorspronkelijke bevolking zelf ontmoeten.

Zuidereiland

Het Zuidereiland is bergachtiger dan het Noordereiland. Hier ontdekt u schitterende uitlopende natuurgebieden zoals de Abel Tasman en Marlborough sounds. Aan de oostkust spot je het hele jaar door walvissen. Aan de wetskust ligt een gletsjergebied met de Fox Galcier en Franz Josef Glacies. Een leuke tip is om een helikopter te boeken en dan vliegen naar de Gletsjer. U vindt hier ook de hoogste berg van Nieuw-Zeeland de Mount Cook.

Rondreizen in Nieuw-Zeeland in 25 dagen

En zo heb je Nieuw-Zeeland gezien in 25 dagen het is een prachtig land

Terug naar boven